PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

15.1. STATIA DE CAFEA este inregistrata in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub numarul 32932.

15.2. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, STATIA DE CAFEA are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi.

15.3. Scopul colectarii datelor este: informarea Clientilor/Cumparatorilor privind situatia Contului lor, informareaCumparatorilor privind evolutia si starea Comenzilor, evaluarea Bunurilor si Serviciilor oferite, activitatiicomerciale, de promovare a Bunurilor si Serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentulClientului/Cumparatorului.

15.4. Prin completarea datelor in formularul de creare de cont si/sau de Comanda Cumparatorul declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in bazade date a STATIA DE CAFEA, inregistrata in Registrul de Evidenta a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sub numarul 17884, si isi da acordul expres si neechivoc ca toate acestedate personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre STATIA DE CAFEA, afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea si/sau derulareade catre STATIA DE CAFEA, afiliatii si colaboratorii acestora de activitati cum ar fi, dar fara a se limita la, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.

Datele tale sunt procesate de angajatii magazinului nostru online care se ocupa cu

1. Intretin magazinul online din punct de vedere al informatiilor afisate

2. Se ocupa cu suport/garantii/retururi clienti

3. Proceseaza comenzile si platile

O parte din datele colectate pot fi trimise catre terti cum ar fi prestatori de servicii de marketing sau de analiza a traficului

1. Google Analytics si Google Search Console – pentru servicii de analiza a traficului

2. Google Adwords si Facebook Ads – pentru servicii de remarketing

3. MailChimp – pentru servicii de trimitere de stiri si noutati

4. Chat software – pentru comunicare interactiva

5. Procesatorii de plati online (PayU, EuPlatesc, MobilPay). Mentiune: magazinul nostru online NU stocheazadatele cartilor de debit/credit! Transferul datelor se face securizat prin criptare SSL.